Koop tickets nu

BMX-champions @Papendall! Be there!

Papendal logo diapositief

Hospitality mogelijkheden

Terug

Maandag 14 tot en met vrijdag 20 augustus van 08:00 tot 22:00 is het VIP Paviljoen en VIP terras exclusief te huren voor jouw groepsontvangst.
Gedurende de week zijn er allerlei activiteiten te beleven op het side event terrein. De competities, shows en culturele activiteiten maken het Urban Festival een spectaculaire toevoeging aan het WK BMX.

Er zijn maar liefst 3 verschillende beschikbare arrangementen voor verschillende doeleinden:

Lunch of diner arrangement

Lunchen of dineren tijdens het WK BMX #OpPapendal? Dat kan! Het VIP Paviljoen met het VIP terras is in de week van 14 tot en met 20 augustus exclusief te huur voor partijen die graag op een onvergetelijke locatie met relaties, klanten of collega’s willen lunchen of dineren. Combineer dit met alle mogelijkheden die het Ultimate Urban Festival je biedt, zoals culturele workshops, dansshows en sportieve competities en je hebt een dag vol plezier.
Een onvergetelijke ervaring voor iedereen!

Borrel arrangement

Wil jij jouw relaties, klanten en/of medewerkers een blijvende herinnering meegeven? Organiseer dan een borrel tijdens het WK BMX #OpPapendal. Ons VIP Paviljoen en/of terras zijn maandag 14 tot en met vrijdag 20 augustus 2021 exclusief te huur voor een ontvangst en heerlijke borrel!

Combineer deze dosis gezelligheid met alle sportieve en culturele mogelijkheden die het Ultimate
Urban Festival biedt en je hebt een succesformule!

Seminar arrangement

Een seminar of presentatie organiseren in een heel andere setting dan normaal? Ja natuurlijk! Niet alleen zorgt een inspirerende, nieuwe omgeving voor andere inzichten, het zorgt er ook voor dat deelnemers jouw seminar altijd zullen blijven herinneren. Tijdens het WK BMX is ons VIP Paviljoen van 14 tot en met 20 augustus exclusief te huur voor jouw seminar of presentatie!
Het terras is uitermate geschikt voor de ontvangst van jouw gasten, terwijl je uitkijkt over het gehele evenemententerrein. Gedurende deze week, staan er elke dag waanzinnige activiteiten op het programma. Deze activiteiten, waaronder danscompetities, culturele workshops en sportieve shows maken deel uit van het Ultimate Urban Festival.

Neem een kijkje in onze brochure voor meer informatie over deze arrangementen!