Koop tickets nu

BMX-champions @Papendall! Be there!

Papendal logo diapositief

Bike Expo

Word exposant van de WK BMX 2021 en het Ultimate Urban Festival

Breng nu jouw producten of diensten onder de aandacht op de Bike Expo tijdens de UCI WK BMX 2021 én Ultimate Urban Festival. Met 3500 deelnemers binnen de top- en breedtesport en 35.000 bezoekers is dit de perfecte kans om 10 dagen lang jouw producten of diensten te promoten! De kosten bedragen €50,- per m2 en er zijn meerdere mogelijkheden voor de grootte van jouw stand.

  • 20 m2
  • 30 m2
  • meer dan 30m2

Verzeker jezelf van een plek door contact op te nemen met Laurens van Waardenburg via laurens.vanwaardenburg@papendal.nl.

Neem een kijkje op de fietsbeurs

Ben jij een gepassioneerde BMX liefhebber waar het bloed sneller van gaat stromen zodra het sportieve BMX seizoen van start gaan? Kom en ontdek dan onze Bike Expo tijdens de WK BMX #OpPapendal.

Om zo goed mogelijk voorbereid het seizoen te beginnen komen de belangrijkste leveranciers het nieuwste assortiment presenteren. Je wordt op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen, innovatieve technieken en trends.

De Expo is gratis toegankelijk voor bezoekers en deelnemers van de WK BMX en het Ultimate Urban Festival. Ben je nieuwsgierig geworden? Breng een bezoek en ontdek!

Bijbehorende tags

Bike Expo BMX Fietsen