Koop tickets nu

BMX-champions @Papendall! Be there!

Papendal logo diapositief

Route & Bereikbaarheid

Terug

Adresgegevens

Papendal
Papendallaan 3
6816 VD Arnhem

Papendal is centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto. Of je nu uit de richting Utrecht komt, Apeldoorn of Eindhoven, vanaf de A50 of A12 ben je zo #OpPapendal. Wanneer je het terrein oprijdt, volg je de borden naar jouw eindbestemming.

Openbaar vervoer

Er zijn voldoende mogelijkheden om met het openbaar vervoer naar Papendal af te reizen. Op maandag t/m zaterdag rijdt Breng buslijn 10 van Centraal Station Arnhem rechtstreeks naar de bushalte op Sportcentrum Papendal. Daarnaast kun je gebruikmaken van Syntus Streekbus 105, deze bus stopt aan de Koningsweg waarna het ongeveer 20 tot 25 minuten lopen is naar het evenemententerrein #OpPapendal. Plan je route via www.9292.nl.

Taxi

Wil je niet afhankelijk zijn van de bus? Pak dan een taxi. In slechts tien minuten brengt de taxichauffeur je naar Papendal. We hebben zelfs een ‘Papendal-taxi’, deze kun je reserveren via de receptie van ons hotel (026 483 7911). De Papendal-taxi rijdt tussen 07.00-24.00u van en naar de Sonsbeekzijde van Centraal Station Arnhem. Wij raden je aan om de taxi in ieder geval een uur van te voren te reserveren, vermeld duidelijk dat het om een ‘Papendal-taxi’gaat. De kosten bedragen  €17,50 per persoon per rit.

Taxi ABC
T: 0031 26 26 000 16
M: 0031 06 46 91 8228
E: info@taxiarnhemabc.nl

Afstand dichtstbijzijnde luchthavens naar Papendal

De dichtsbijzijnde luchthaven is Airport Weeze, net over de grens  in Duitsland, gelegen op 85 km van Papendal. De luchthaven staat bekend om zijn goedkope Europese vluchten. Meer informatie kun je vinden op de website.

Natuurlijk kun je ook gebruikmaken van de Nederlandse luchthavens. Eindhoven Airport is gelegen op 86 km van Papendal. Ook deze luchthaven staat bekend om de vele Europese vluchten. Check de mogelijkheden op de website van Eindhoven Airport. De grootste luchthaven van Nederland, Schiphol Airport, is gelegen op zo’n 98 km van Papendal. Voor lange intercontinentale vluchten is Schiphol mogelijk de beste keuze maar bekijk ook zeker het aanbod van Europese vluchten op de website.

Autohuur

In een uur en een kwartier rijd je met de auto zo van één van bovenstaande luchthavens naar Papendal. Op de luchthavens zijn er diverse mogelijkheden om een auto te huren. Natuurlijk kun je ook gebruikmaken van het openbaar vervoer. Zo ben je met de trein vanaf Schiphol en Eindhoven centraal in ruim een uur op Arnhem centraal station. Plan je reis. Tot snel #OpPapendal!

Bijbehorende tags

Bereikbaarheid Route