Koop tickets nu

BMX-champions @Papendall! Be there!

Papendal logo diapositief

Samenwerking met de WK BMX 2021

LET OP!  Het subsidieplafond voor deze regeling is bereikt. Het indienen van nieuwe aanvragen is helaas niet meer mogelijk.   

Naast een subsidie van de Provincie Gelderland voor een mobiele pumptrack of vaste pumptrack is het mogelijk om een financiële bijdrage aan te vragen bij het Papendal pumtrack fonds. Deze financiële bijdrage bestaat uit maximaal € 12.500 en een WK BMX activatiepakket. Om subsidie aan te vragen bij provincie zijn afspraken als genoemd onder publicitaire samenwerking voldoende. Om in aanmerking te komen voor een extra financiële bijdrage uit het Papendal pumptrack fonds dien je te kiezen voor ‘Partner City WK BMX‘  zoals hieronder beschreven.

Publicitaire samenwerking

Publicitair + BMX activitatie programma

Partner City WK BMX

Subsidieregeling Provincie Gelderland

Meer informatie

Vragen?

Ben jij enthousiast geworden van alle mogelijkheden en heb je interesse om een vaste of mobiele pumptrack aan te schaffen? Heb je nog vragen, neem dan contact op met het
provincieloket, provincieloket@gelderland.nl,

Niet uit Gelderland?

Kom je niet uit Gelderland en wil je toch een Pumptrack aanleggen. Je komt dan niet in aanmerking voor de subsidie vanuit de Provincie Gelderland. Wel is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een financiële bijdrage vanuit de organisatie van de WK BMX 2021. Neem hiervoor contact op met ons.

Bijbehorende tags

Asfalt Pumptrack