Koop tickets nu

BMX-champions @Papendall! Be there!

Papendal logo diapositief

Subsidie voor aanleg Pumptracks

LET OP!  Het subsidieplafond voor deze regeling is bereikt. Het indienen van nieuwe aanvragen is helaas niet meer mogelijk.   

Wil jij je inzetten om kinderen, tieners en volwassenen meer aan het sporten te krijgen? Met een aantrekkelijke subsidieregeling biedt de provincie Gelderland, in samenwerking met sportcentrum Papendal en het ministerie van VWS, iedereen de mogelijkheid om in aanloop naar het WK BMX 2021 een vaste of mobiele pumptrack in de lokale omgeving te realiseren. Deze regeling is een onderdeel van het side event programma in relatie tot het WK BMX in 2021. Wil jij ook een pumptrack realiseren in jouw omgeving? Lees hieronder aan welke voorwaarden jouw aanvraag voor een financiële bijdrage moet voldoen. Wordt Partner City WK BMX en voldoe aan de voorwaarden om tevens aanspraak te maken op de Papendal Pumptrack Fonds.

Pumptracks zijn misschien wel dé oplossing voor een van de belangrijkste maatschappelijke vraagstukken van deze tijd: Hoe krijgen we kinderen, tieners, en zelfs volwassenen weer naar buiten en in beweging? Er is een prikkel, een uitdaging nodig! Het is snel, veilig en je hebt het snel onder de knie. De pumptrack combineert de voordelen van een fietscrossbaan en een skatepark. Het geeft dé kick om lekker actief bezig te zijn op de fiets, skates, step of zelfs in een rolstoel. Daarnaast wordt op een leuke manier de motoriek verbeterd, wat o.a. de verkeersveiligheid bevorderd. Met deze regeling kun je een vaste of mobiele pumptrack realiseren. Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van een pumptrack? Lees verderop over
de mogelijkheden en de voorwaarden of download hier de factsheet met alle informatie.

Hoe werkt het?

Om in aanmerking te komen voor een financiële bijdrage moet er worden samengewerkt met de organisator van de WK BMX. Daarnaast moet er worden voldaan aan een aantal andere voorwaarden van de provincie Gelderland.

Uitgelicht

Subsidieregeling Provincie Gelderland

Uitgelicht

Samenwerkingsmogelijkheden met WK BMX 2021

Bijbehorende tags

Bikes Pumptracks