Koop tickets nu

BMX-champions @Papendall! Be there!

Papendal logo diapositief

Subsidieregeling Provincie Gelderland

LET OP!  Het subsidieplafond voor deze regeling is bereikt. Het indienen van nieuwe aanvragen is helaas niet meer mogelijk.   

De subsidieregeling Sportieve inrichting van de buitenruimte | pumptracks WK BMX bestaat uit twee delen en maakt onderscheid tussen een vaste of mobiele pumptrack. Je kunt deze subsidie aanvragen vanaf 3 augustus 2020 via de subsidiepagina van de provincie Gelderland.

Het vast aan te vragen bedrag van een mobiele pumptrack is € 12.500 .
Het vast aan te vragen bedrag van een mobiele pumptrack is € 15.000 .

Voorwaarden Provincie Gelderland

Om in aanmerking te komen voor een subsidie van de Provincie Gelderland moet de aanvrager voldoen aan verschillende voorwaarden. Zo wordt een subsidie alleen verstrekt als:

Mobiele pumptrack
• De aanvrager toont aan dat er programmatische en publicitaire afspraken zijn gemaakt over de ingebruikname van de pumptrack in het kader van de WK BMX.
• De aanvrager toont aan dat gedurende 1 jaar na ingebruikname regelmatig activiteiten op de pumptrack worden georganiseerd.
• De pumptrack wordt uiterlijk een maand voor het plaatsvinden van de WK BMX in gebruik genomen.
• Met de verplichte samenwerkingsovereenkomst toont de aanvrager aan dat er wordt samengewerkt met minstens 1 andere organisatie uit de sectoren overheid, sport, recreatie, onderwijs,zorg of welzijn of het bedrijfsleven.

Vaste pumptrack
• De aanvrager toont aan dat hij programmatische en publicitaire afspraken heeft gemaakt over de ingebruikname van de pumptrack in het kader van de WK BMX.
• De pumptrack voldoet aan de gestelde eisen van lengte of oppervlakte.
• Met de verplichte samenwerkingsovereenkomst toont de aanvrager aan dat er wordt samengewerkt met minstens 1 andere organisatie uit de sectoren overheid, sport, recreatie, onderwijs, zorg of welzijn of het bedrijfsleven.
• De aanvrager toont aan dat de pumptrack wordt aangelegd binnen of grenzend aan de bebouwde kom.
• De aanvrager toont aan dat gedurende 3 jaar na ingebruikname regelmatig activiteiten op de pumptrack worden georganiseerd.
• De pumptrack wordt uiterlijk een maand voor het plaatsvinden van de WK BMX in gebruik genomen.

Voor meer informatie en het aanvraagformulier verwijzen wij je graag naar de subsidiepagina ‘sportieve inrichting buitenruimte | WK BMX’

Samenwerking met de organisatie van de WK BMX 2021

Een aanvrager dient, om in aanmerking te komen voor een subsidie van de Provincie Gelderland, een samenwerking aan te gaan met de organisatie van de WK BMX. Deze samenwerking kan op drie verschillende manieren worden ingevuld:

 

Publicitaire samenwerking

Meer informatie

Publicitair + BMX activatieprogramma

Meer informatie

Partner City WK BMX 2021

Meer informatie

Vragen?

Ben jij enthousiast geworden van alle mogelijkheden en heb je interesse om een vaste of mobiele pumptrack aan te schaffen? Heb je nog vragen, neem dan contact op met het
provincieloket, provincieloket@gelderland.nl,

Bijbehorende tags

Gralux Pumptrack