Koop tickets nu

BMX-champions @Papendall! Be there!

Papendal logo diapositief

Mogelijkheden aanschaf pumptracks

Mobiele of vaste pumptrack?

Pumptrack Park
Het ontwerp is gemaakt voor beginners, gevorderde en zelfs voor professionele topsporters. De Pumptrack heeft een oppervlakte van ca 600m2, waarop een pumptrack gerealiseerd wordt met een lengte van minimaal 100 m, met hierin verschillende combinaties van rollers. De pumptracks zijn multifunctioneel en voor geschikt voor alles op luchtbanden (fietsen,
loopfietsen, stepjes met luchtbanden en zelfs rolstoelen). Het ontwerp van de pumptrack is zo gemaakt dat het parcours gebruikt kan worden voor individuele oefeningen. Buurtsport coaches, gymleraren, en/of andere professionals kunnen eenvoudig lessen of workshops verzorgen op de pumptrack.

Asfalt pumptrack
Het ontwerp is gemaakt voor beginners, gevorderde en zelfs voor professionele topsporters. Deze pumptrack heeft een lengte van minimaal 35 m, met hierin verschillende combinaties van rollers. De asfalt pumptracks zijn multifunctioneel. Naast dat de pumptrack geschikt is voor fietsers is deze ook geschikt voor gebruikers op (stunt)steps, inline-skates, skate- & longboards, rolstoelen en zelfs voor de allerkleinsten op loopfietsen.

Mobiele pumptrack
Met deze (semi)permanente oplossing, komt de pumptrack naar de mensen toe. De container is op bijna iedere locatie te plaatsen en vervolgens makkelijk te verplaatsen. Dit geeft de mogelijk om rond te trekken door de verschillende wijken of kernen en hierdoor veel mensen te bereiken en te stimuleren om in beweging te komen. De pumptrack Container bevat alles wat nodig is om kinderen te laten bewegen: een eenvoudig te monteren pumptrack, pumptrack fietsen, bescherming én optioneel lesmateriaal. Dit is een mooie aanvulling op de gymles en ideaal voor naschoolse activiteiten.

Subsidieregeling Provincie Gelderland

Samenwerkingsvormen met WK BMX 2021

Bijbehorende tags

Container Pumptrack